DESPRE EXTREME ZONE ADVENTURE

Comunicat Oficial

Incepand cu data de 01.03.2010, conform Hotararii Adunarii Generale a Asociatilor SC Extreme Zone Adventure SRL si prin rezolutia Nr.3296/2010 obtinuta de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bihor, Tanase Radu s-a retras din functia de administrator si ca asociat din SC Extreme Zone Adventure SRL. La cererea Dl. Iuhas Adrian Ioan, activitatea societatii Extreme Zone Adventure SRL s-a suspendat temporar, pe o perioada de 3 ani incepand cu data de 01.03.2010. Incepand cu data 29.01.2010, denumirea "Extreme Zone Adventure" si elementul figurativ care o reprezinta, a fost inregistrat la OSIM cu numarul de marca 108792 de catre Tanase Radu - Extreme Experience I.I. Totodata, s-a obtinut dreptul de proprietate asupra domeniului "extreme-zone-adventure.ro" de la INCDI-ICI Bucuresti in data de 17.08.2010.

Avem placerea sa va informam ca incepand cu data de 29.01.2010, toate activitatile outdoor viitoare, vor fi organizate de catre Tanase Radu - Extreme Experience I.I. SC Extreme Zone Adventure SRL, impreuna cu asociatii si reprezentantii ei, in special Dl. Iuhas Adrian Ioan, nu mai au nici o legatura si nu mai reprezinta brandul "Extreme Zone Adventure"! Totodata il instiintam Dl. Iuhas Adrian Ioan, ca folosirea fara acordul scris al proprietarului de drept, a denumirii "Extreme Zone Adventure", logo-ului si motto-ului: "Aventura incepe cu noi!", in scopuri comerciale, se va sanctiona conform legislatiei in vigoare!

13.01.11 - Tanase Radu

SC Extreme Zone Adventure SRL s-a nascut la sfarsitul anului 2007 in decembrie, din pasiunea catre sporturile si activitatile outdoor (mai mult sau mai putin extreme). Nu suntem doar o simpla firma de sporturi extreme si activitati outdoor. Ne dorim a fi un liant al tuturor firmelor / asociatiilor / cluburilor / etc. cu profil asemanator, deoarece scopul nostru este de a promova turismul local si national si a-l ridica la standarde europene. Impreuna cu colaboratorii nostrii, am creat o oferta deosebit de bogata si generoasa de activitati desfasurate in inima naturii si pentru toate gusturile. Indiferent de anotimp, amatorii de adrenalina vor gasi la noi motive de a reveni iar si iar.

Important: Acest site trece printr-un amplu proces de reactualizare a informatiei cat si al aspectului. Nu toata informatia de pe acest site este 100% actualizata in acest moment, va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii sau informatii.
Va multumim.
Tanase Radu

 
 
>> Baza EZA Tusnad