PAINTBALLCe oferim?

Pentru grupuri, organizam jocuri de paintball si/sau programe de teambuilding. Jocurile de PAINTBALL pot constitui o activitate deosebita, in cadrul unor zile festive sau pe parcursul unor seminarii/conferinte, desfasurate pe parcursul mai multor zile. Posibilitatea desfasurarii unor activitati in aer liber poate fii benefica participantilor, atat din punct de vedere al unor activitati sportive, cat si al dezvoltarii unor aptitudini de conlucrare, de lucru in echipa sau de descoperire a aptitudinilor de lider.
Pentru programari si stabilirea detaliilor, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail, cu minim 1-2 saptamani inainte.

Preturi: Pretul standard al bilelor este de 0,45 RON (4500 lei vechi)/bila. Pentru o cantitate mai mare de bile, pretul poate fi negociat. Echipamentul este compus din: marker (arma de paintball) masca de protectie butelie CO2 salopeta incarcator bile vopsea Durata de desfasurare a actiunii este in functie de locatie, numar de persoane si cantitatea de bile cumparate.

Teambuilding
Obiectivul principal
al unui teambuilding este cresterea eficientei muncii in echipa deoarece, fiecare participant are posibilitati de: auto-dezvoltare adaptare la valorile si cultura echipei dezvoltare a stilurilor de comunicare, de descoperire si de depasire a conflictelor eliminare a barierelor de comunicare si dezvoltare a creativitatii identificare si eliminare a factorilor care impiedica echipa sa obtina un succes impartire a sarcinilor luare a deciziilor asumare a responsabilitatilor imbunatatire a tehnicilor de rezolvare a problemelor imbunatatire a muncii sub stres, presiune si contratimp.
Putem asigura echipament special pentru 40 de persoane.

Masurile de siguranta si protectie Este absolut obligatorie respectarea normelor de siguranta care vor fi prezentate in instructajul obligatoriu efectuat de catre personalul firmei noastre. Pentru a nu da nastere la diverse interpretari in cazul unui eventual accident, urmat de un litigiu, toate persoanele ce urmeaza sa joace semneaza un proces verbal la finalul instructajului privind normele de protectie individuala la jocul de paintball.
Bila de paintball este formata din un invelis de colagen, iar in interior apa si colorant alimentar, deci complet ecologica, biodegradabila, netoxica. Problema nu consta in continutul bilei, ci in viteza ei. Daca un jucator nu ar avea suprafata fetei si urechile acoperite, accidentele posibile ar fi extrem de serioase. Masca de protectie are rolul de a preveni un asemenea incident, oferind protectie completa capului. De aceea, masca de protectie se poarta OBLIGATORIU pe toata durata jocului, pana la iesirea din suprafata de joc in zona de siguranta delimitata de organizator. Echipamentul de protectie compus din salopeta si masca este pus la dispozitie de catre organizator.


Tipuri de jocuri

Rec-ball - click pt. detalii
Speed-ball - click pt. detalii