SMARTKATSmartkat si Minicat sailing pentru primavara si vara viitoare pe lacuri si pe mare. Cei care nu ati mai navigat niciodata cu asa ceva ve-ti fi surprinsi de cat de repede o sa invatati si o sa va adaptati la acest sport si dupa fiecare tura o sa spuneti: Mai vreau!

Ce mai asteptati? Adunati-va prietenii si chemati-ne. Ne vom distra grozav!!!

Va recomandam sa alegeti acest sport mai ales in cadrul activitatilor de team-building, desfasurate pe malul marii sau in apropierea lacurilor!

Cu noi aveti distractie la maxim!!!

Echipa EZA

Videoclipuri cu smartkat

         
 

Smartkat e un catamaran uimitor dotat cu o carcasa gonflabila.

Performanta acestui dispozitiv de navigare este data atat de constructia inteligenta, calitatea impecabila, cat si de folosirea unor materiale compatibile si a unor solutii ingenioase pentru corectarea celui mai mic detaliu.

Smartkat-ul tau are nevoie de numai 20 de minute pentru a fi gata sa navigheze.Mai mult, nu necesita unelte si nu are parti mici care se pot pierde.Si dupa ce te-ai distrat navigand, iti va lua doar 10 minute sa-l pui inapoi in husa. Si inca ceva: date fiind dimensiunile celor 2 huse (180 cm lungime si 30x 30 cm grosime), smartkat-ul incape cu usurinta in sifonier sau sub pat.

Categoria usoara

Nici pentru a-l transporta, smartkat-ul nu are nevoie de mult spatiu. Bancheta din spate sau portbagajul sunt mai mult decat incapatoare. Si nu te gandi ca ridicarea lui poate inlocui antrenamentul de la sala, pentru ca, desi are 4.3 metri lungime, nu cantareste decat 39 de kg (pot exista mici variatii, in functie de material).

Frenezia navigarii

Daca ai aflat de smartkat, inseamna ca ai descoperit un mod simplu, distractiv si totodata performant de a naviga. Nu te grabi insa sa-l faci cadou copiilor sau socrilor! Afla ca poate atinge viteze mari si are calitati de navigare excelente, asa ca nu vei vrea sa te departi de el prea repede avand in vedere ca poate naviga si cu o singura panza si ca e potrivit si pentru concursurile de canotaj.

Pe aripile vantului si nu numai

Chiar daca nu se simte nicio adiere si valurile intarzie sa apara, cu smartkat distractia poate continua. Tot ce trebuie sa faci e sa scoti velatura si sa montezi motorul (vei vedea ca nu dureaza mai mult de cateva secunde). Chiar si cu unul de tip 3 HP poti atinge o viteza de 12 noduri.

O investitie profitabila

Smartkat-ul e investitie fara riscuri. Ba chiar una profitabila, daca stai sa te gandesti: nu ai nevoie de un garaj sau de o remorca speciala, nu platesti taxe vreunui club de iahting si nici pentru dana de acostare.

Date tehnice:

Lungime: 4.3 m
Latime: 2.1 m
Inaltime: 5.8 m
Greutate: 39 kg
Suprafata de navigare: 10 m²

Mai mult decat o barca. Smartkat inseamna apa, soare si bucuria de a trai.

Gata de navigare in 20 de minute

3,2,1...start !

Urca-te in ea, porneste-o si distreaza-te! Smartkat e alegerea perfecta in materie de echipamente de navigat de categorie usoara pentru totii fanii sporturilor nautice si nu numai. Placerea navigarii si distractie pentru intreaga familie!

Smartkat - din sifonier in apa in mai putin de 20 de minute