CONDITII DE PARTICIPARE


1. Atentionare
Toti participantii la activitatile organizate de S.C. Extreme-Zone-Adventure S.R.L. trebuie sa citeasca foarte atent si sa inteleaga bine randurile ce vor urma. Doar daca sunteti de acord si acceptati toate conditiile ce va vor fi prezentate mai jos, puteti participa la orice forma de activitati organizate de S.C. Extreme-Zone-Adventure S.R.L.. Nu sunt incluse in pret asigurarile personale ale participantilor la program / ture / drumetiile pentru care s-au inscris.

2. Echipamentul dumneavoastra

Este obligatoriu sa aveti echipamentul adecvat in functie de anotimp si vreme. Sugestii:
- Haine de vreme rea (ploaie, vant): poncho, pelerina sau jeaca si pantaloni rezistente la apa
- Haine de schimb si haine calduroase din materiale de genul Polartec, etc.(1-2 bluze)
- Costum de baie, pentru activitatile ce se desfasoara in apa si prosop.
- Incaltaminte adecvata activitatilor pe care urmeaza sa le desfasurati.
Alaturi de aceste lucruri minime necesare dvs. puteti adauga in rucsac si alte lucruri personale.

3. Echipamentul nostru

In functie de activitatea desfasurata va vom oferi materialele / echipamentul de specialitate necesare acestea fiind in conformitate cu standardele europene de siguranta si calitate.
Prin aceasta, dvs. va obligati sa aveti grija de echipamentul primit si sa-l inapoiati in aceeasi stare. In caz de distrugere intentionata / pierdere sau neinapoiere a materialelor va obligati sa le cumparati / platiti la pretul de vanzare afisat la rubrica “Echipamente” a site-lui nostru. Se considera distrugere intentionata inclusiv faptul de a nu urma sfaturile si recomandarile ghizilor / reprezentantilor S.C. Extreme-Zone-Adventure S.R.L. acestea ducand la alterarea / degradarea / distrugerea / pierderea echipamentului primit.
Chiar daca suna ciudat, este interzis sa faci pipi in costumul de neopren, in caz contrar risti sa-l compromiti permanent, acesta prinzand un miros pestinential. In caz de necesitati fiziologice sau orice alta problema anuntati-va ghidul. In caz ca urinati in neopren vi se va imputa suma de 100RON.
Folositi-va echipamentul conform indicatiilor primite la echipare!!!

4. Asumarea riscurilor

Toate activitatile desfasurate in cadrul S.C. Extreme-Zone-Adventure S.R.L. prezinta riscuri si pericole deoarece se desfasoara in zone muntoase, paduri, pe / in rauri / lacuri; o cauza pot fi si fenomenele sau forte ale naturii, dar nu se limiteaza doar la acestea. Riscurile pot aparea atat in timpul activitatilor cat si in timpul transportului la / dela locul de desfasurare a activitatilor. Accidentele, imbolnavirile sau chiar decesele pot surveni inclusiv in zone izolate cu sau fara facilitati medicale, cu evacuare dificila, posibil contracost. De asemenea S.C. Extreme-Zone-Adventure S.R.L., precum si patronii acesteia, angajatii, colaboratorii si asociatii ei, nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru eventualele accidentari, pierderi ori daune personale datorate circumstantelor, vremii, incendiilor, actiunilor guvernamentale sau a altor autoritati, precum nici in caz de razboi, greve, actiuni teroriste, furturi, epidemii, situatii de carantina, incidente periculoase in spatiul aerian, maritim sau terestru, sau pentru orice alte actiuni sau incidente.
S.C. Extreme-Zone-Adventure S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera modificari rezonabile ale programelor.

In caz de anulare a unor activitati S.C. Extreme-Zone-Adventure S.R.L. si reprezentantii ei nu sunt raspunzatori de eventualele cheltuieli suplimentare facute de dvs. pentru desfasurarea in bune conditii a programului.

S.C. Extreme-Zone-Adventure S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza prestarea de servicii catre terte persoane sau companii, fara a motiva refuzul.
Ca sa evitati eventuale probleme de organizare va rugam sa ne contactati telefonic pentru programare si stabilirea detaliilor.

Model "Declaratie pe proprie raspundere"