Vadvizi Evezés


Vadvizi rafting ( vadvizi csónakozási ) túrákat rendezünk, legfőbbképpen a Sebes Körösön( Crişul Repede ), Bulz és Vadu Crişului helyiségek között, körülbelül 28 km. Irányár: 60 EUR / személy / túra.

Teambuilding ( csapatépítés ) programokat szervezünk melyek vadvizi túrákon kívül másfajta tevékenységeket is magukba foglalhatnak ( a honlapon szereplők közül ), az Önök külön kérésére. Az ilyen tipusú programok árát a tevékenységek, időtartam, résztvevők száma, stb. alapján közös megbeszéles folytán szabjuk meg.

Bejelentkezésekért és további részletekért kérjük keressenek meg telefonon vagy e – mail – ben legalább 1 – 2 héttel korábban.

Csapatunk ( Romániában egyedül ) az első két nemzetközi vadvizi evezési túravezetővel rendelkezik melyeket a Nemzetközi Rafting Szövetség is elfogad.

A rafting angol eredetú szó, jelentése = bármilyen szerkezet amivel vizen lehet utazni. A rafting, mint sport, vadvizeken ( whitewater ) zajlik, felfujható gumicsónakokkal ( raft ) melyek kifejezetten erre a tevékenységre vannak kifejlesztve.
A rafting egy dinamikus sport. Minden résztvevő aktiv részese a csónak irányitásában és haladásában az evezők segitségével. Nem nehéz, a titok abban áll hogy az irányitó vezényszavaira hallgasson mindenki!

Útvonalak:

„Tengerész” tudományát szeretné tesztelni?

1. A Crişul Repede kanyon útvonal.

Valami különlegeset szeretne?

2. A Şuncuiuş – Vadu Crişului útvonal.

Kalandvágyó?

3. A Bratca – Vadu Crişului útvonal.

Hosszú és nehéz túrát kíván?

4. A Bulz – Vadu Crişului útvonal.

Adrenalinra vágyik?

5. A Crişul Pietros ( Köves Körös ): Boga – Pietroasa útvonal.

Kérésre más folyóvizeken is rendezhetünk túrákat.

Előírt felszerelés: sisak, PFD ( Personal Flotation Device ) mentőmellény, neopren, gumicsizma, a rendezők által biztosított.
Szereplési előfeltétel: minimális úszni tudás.
Programok időszaka: egész év folyamán, időjárástól, illetve a víz szintjétől függően.

Más tevékenységek:

1. Rafting ( vadvizi evezési ) versenyek.
2. Body – rafting ( vadvizi úszás ) – a felszerelés lebegési tulajdonságainak köszönhetően.