Festéklabda játékAjánlatunk csoportoknak a paintball ( festéklabda játék ) vagy a team – building ( csapatépités ) programok. A festéklabda játékok különböző ünnepi alkalmak vagy többnapos konferenciák idején rendezhetőek mint különleges kikapcsolódás.
A szabadban lezajló programok hozzájárulhatnak a résztvevők fizikai erőnlétének javitásához, kommunikációs és közreműködő hajlamuk fejlesztéséhez, valamint vezetői adottságaik felfedezéséhez.
Előjegyzésekért kérjük keressenek meg telefonon vagy e – mail – ben 1 – 2 héttel korábban. Árak: normális dija egy festékgolyónak 0, 25 RON. Nagyobb mennyiség esetén az árak változhatnak. Felszerelés: marker ( a festékgolyó fegyvere ), védőmaszk, széndioxid palack, védőruha, golyótöltő, festék. Az időtartam függ a helyszintől, a résztvevők számától és a megvásárolt golyók mennyiségétől.
Biztonsági és védelmi előirások:
KÖTELEZŐ betertani a biztonsági és védelmi előirásokat amiket cégünk szakemberei ajánlanak. A későbbi viták elkerülése végett ( amik egy baleset folytán adódhatnak ), minden résztvevő aláirással kell igazolja hogy tudomásul vette az előirásokat.
A festékgolyó kollagén burokkal rendelkezik és belül vizet és étkezési festékanyagot tartalmaz, tehát nem mérgező. A veszélyt nem a golyó tartalma adja. Ha egy játékos védőruha nélkül játszana komoly baleseteket idézhetne elő. A védőmaszk ezektől a balesetektől óvja meg a résztvevő játékosokat. Ezért KÖTELEZŐ a maszk viselete a játék teljes ideje alatt, a játéktér elhagyásától a rendező által kijelölt helyig. A védőmaszkot és védőruhát a rendező bocsátja a játékosok rendelkezésére.

Játék változatok:

Rec – ball – kattints ide részletekért
Speed - ball - kattints ide részletekért

Teambuilding ( csapatépités )
A teambuilding ( csapatépités ) célja az hogy a csapatmunka hasznosságát növelje, mivel egy ilyen program keretében minden résztvevőnek lehetősége van:
- saját adottságai fejlesztésére,
- a csapat értékeihez és kultúrájához való alkalmazkodásra,
kommunikációs adottságainak fejlesztésére,
- a konfliktusok felfedezésére és megoldására,
- a kommunikációs akadályok legyőzésére,
- a kreativitás fejlesztésére,
- a csapat sikereit visszafogó problémák felfedezésére és megoldására,
- a közösségben végzett munka megosztásának megtanulására és fejlesztésére,
- a határozathozatal és felelősségvállalás fejlesztésére,
- a problémák megoldásának fejlesztésére,
- a stresszben, nyomás alatt vagy határidőre végzett munka hasznosságának fejlesztésére.